DE KICK-OFF PRIJS:

380.000€

app inclusief garage & autostaanplaats

VERKOOP MET BTW: exclusief 21% btw

De waarde van een woning ...

Het bepalen van de waarde van een eigendom is geen exacte wetenschap.  Daarom is de uiteindelijke (ver)koopprijs altijd het resultaat van vraag & aanbod en een optelsom van vele objectieve en subjectieve elementen.

​​​

Als verkoper heb je de woning beleefd waardoor heel vaak subjectieve waarderingen de bovenhand halen. Objectieve zaken zoals de grondoppervlakte, de bewoonbare oppervlakte, de gebruikte materialen, enz. spelen uiteraard ook mee.​​ En natuurlijk speelt de ligging van het pand uiteindelijk ook een heel belangrijke rol om de waarde te bepalen.

Een bod uitbrengen ...

Om kandidaat-kopers niet tegenover elkaar uit te spelen en om de prijs volledig vrij spel te geven, bieden we elke kandidaat-koper wekelijks de mogelijkheid een bod uit te brengen.  ​Tegen elke donderdag van de week om 19u kan een bod uitgebracht worden.  De verkoper zal dan al dan niet het hoogste bod aanvaarden zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt tussen verschillende kandidaat-kopers.

​​​​​​

Wanneer 2 gelijke hoogste biedingen worden uitgebracht is de volgorde van het uitbrengen van het bod doorslaggevend voor het toekennen.  Daarnaast dient elk bod een vast bedrag te zijn, bv. "250 euro boven het hoogste bod met een maximum van xxx euro" zal niet aanschouwd worden als een correct bod.

​​​​​​​

Een bod kan je uitbrengen via het document "bod tot aankoop".  Dit document is gekoppeld aan het ontwerp van de onderhandse verkoopovereenkomst die eveneens hieronder terug te vinden is.​

​​

Geen optie nodig ...

Er is dus geen druk om onmiddellijk te beslissen! Vergeet de uitspraken "Je zal je moeten haasten want er zijn nog kandidaten" of "Er is al een bod van x dus het zal meer moeten zijn" ...

​Jouw lening ...

Zowel in het bod tot aankoop als in de onderhandse verkoopovereenkomst wordt niet gewerkt met een opschortende voorwaarde voor het bekomen van een hypothecaire lening. Daarom adviseren we jou om voorafgaand aan het bezoek, langs te gaan bij jouw bank om jouw mogelijkheden goed te bespreken.  Zo kan je, bij verdere interesse, met een gerust hart een bod uitbrengen.

DE 

DOCUMENTEN

Als koper wens je ten volle geïnformeerd te zijn.  Dit begrijpen we!  

 

Daarom vind je hieronder alle documenten die het verkoopsdossier compleet maken.  

Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!

 • elektrische keuring: link

 • EPC: link

 • basisakte & info mede-eigendom: link 
   

 • plannen: link

 • bodemattest: link

 • watertoets: link

 • recht van voorkoop: link
   

 • vastgoedinfo:
  - stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
  - gelegen in woongebied
  - geen dagvaarding uitgebracht
  - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
  - verkavelingsvergunning niet van toepassing

   

Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "bod tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar het ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst die je tevens hieronder kan consulteren.

​​​​

 • bod tot aankoop: link

 • ontwerp van onderhandse verkoopovereenkomst: link

© aangeboden door Henry Houser    -     fotografie door Gerald Van Rafelghem